Pagina principală  |    Contacte  |    Harta site  |    Subdiviziuni

Ministerul Mediului al Republicii Moldova
Min Mediului logou

Vizita de lucru a Viceministrului Mediului Victor Morgoci la Serviciul Hidrometeorologic de Stat

foto Morgoci SHSVineri, 24 februarie  2017, viceministrul mediului Victor Morgoci a efectuat o vizită de lucru la Serviciul Hidrometeorologic de Stat. Viceministrul a trecut în revistă subdiviziunile Serviciului, familiarizându-se cu activitatea, sarcinile, baza tehnico-materială  şi fondul de date al SHS.  
foto Morgoci SHS 2Viceministrul a comunicat cu angajaţii şi a luat cunoştinţă de problemele actuale cu care se confruntă  Serviciul. În cadrul discuțiilor a fost abordată problema optimizării Serviciului, menționându-se faptul că la etapa actuală a dezvoltării şi ralierii la procesele de integrare europeană, se solicită cunoaşterea practicelor internaționale în domeniu, în special la capitolul activitatea hidrometeorologică şi monitoringul calităţii mediului.
În cadrul vizitei, viceministrul mediului a apreciat eforturile depuse de către angajaţii Serviciului întru colaborarea şi consolidarea capacităţilor de prevenire, informare şi intervenţie în cazul declanşării fenomenelor hidrometeorologice periculoase şi cele care au tangenţă cu calitatea componentelor de mediu.
foto Morgoci SHS 3În finalul vizitei viceministrul a menţionat faptul că Ministerul Mediului,  la rândul său,  va oferi sprijinul necesar în vederea realizării tuturor intenţiilor de îmbunătăţire a capacităţilor de activitate ale Serviciului Hidrometeorologic de Stat.

Facebook

facebook


youtube

Valid XHTML 1.0 Transitional

Total vizitatori3016507