Pagina principală  |    Contacte  |    Harta site  |    Subdiviziuni

Ministerul Mediului al Republicii Moldova
Min Mediului logou

Mesajul viceministrului Mediului, Ion Apostol, cu prilejul Zilei profesionale a funcționarului public

functionar1Stimați colegi, vă felicit cu prilejul Zilei profesionale a funcționarului public, sărbătoare pe care o marcăm anual la data de 23 iunie, deja pentru al 5-lea an consecutiv.

Pentru asigurarea accesului, în cele mai bune condiţii, a întregii populaţii la serviciile publice de calitate, avem nevoie de funcţionari publici competenţi, care să-și îndeplinească conștiincios obligațiile și să fie mereu în serviciul cetățenilor. Activitatea desfășurată de D-stră se transpune direct asupra imaginii, credibilității și a prestigiului instituției ministeriale, din moment ce, funcționarul este reprezentantul autorității publice și este cel care interacționează permanent cu cetățenii. Prin urmare, de corectitudinea, competența și capacitățile profesionale ale fiecărui funcționar public depinde succesul și realizarea obiectivelor pe care ni le-am propus.

Mizez în continuare pe efortul D-stră de a vă perfecționa continuu calitățile profesionale, întru exercitarea eficientă a sarcinilor şi atribuţiilor de serviciu, iar sistemul actual ce funcționează pe criterii de merit și performanțe să vă motiveze și mai mult să tindeți spre ascensiunea în carieră.

Pe această cale, Vă transmit cele mai sincere cuvinte de recunoștință și apreciere pentru munca depusă și Vă doresc mult succes și perseverență în activitatea dumneavoastră de zi cu zi.

Împreună vom acționa în aceeași manieră, călăuzindu-ne de valori precum responsabilitatea, integritatea și profesionalismul  întru îndeplinirea misiunii noastre dificile de salvgardare a mediului și de a contribui la o dezvoltare durabilă a societății.

 

Facebook

facebook


youtube

Valid XHTML 1.0 Transitional

Total vizitatori3014469